הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
אוכל טעים מאוד, במיוחד החאצ'אפורי. אנחנו הולכים לכאן כבר שנים רבות, שירות מעולה ואווירה שקטה ומזמינה. לראות
Alexey Goral
אוכל מאוד טעים, שירות נהדר ואווירה מאוד טובה לראות
Adam Kremer
מסעדה גיאורגית טובה מאוד, מעוצבת בסגנון גיאורגי מסורתי. האוכל טעים מאוד, מבחר רב ובמחירים טובים. צוות העובדים היה מצויין, סבלניים ונחמדים מאוד. הכל הוגש במהירות אך המסעדה אינה מותאמת לבעלי אלרגיות. נחזור שוב! לראות
הגענו למסעדה בשבת בצהריים, 6 אנשים. השירות היה מדהים, מעל ומעבר. אדיב, מסביר פנים ותרם לאווירה מקסימה שנמשכה במשך כל הארוחה. האוכל היה פשוט נהדר. כל מנה שלקחנו היתה טעימה ועשויה היטב. מחירים מאד סבירים לכל המנות. אל תוותרו על הצ'צ'ה בתחילת הארוחה! לראות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
מסתבר ש- Deda הגרוזינית פתחו כבר לפני שנה סניף בתל אביב, ברחוב שלום עליכם פינת בן יהודה.
אז קפצנו לאיזה גיחונת והזמנו חצ'פורי אגרולי עם מלאא גבינה 😋 חמאה וביצה וסלט עם גבינה בולגרית והרבה עשבים.
המקום שקט הכל ברגוע, תענוג. לראות
Almog Tepper
היינו במסעדה היום בצהריים (שבת),
נתחיל ונאמר שהמקום אותנטי ומעוצב ברמה גבוהה מאוד. המלצרים היו אדיבים והיו איתנו במהלך כל השהות, הסבירו לנו על המנות והתעניינו במהלך כל הביקור במסעדה. האוכל מדהים, מגוון, אותנטי, טעים בטירוף והמנות גדולות ומעוצבות מהמם! כיף כיף כיף ובהחלט נחזור שוב! לראות
ניב מזרחי
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
גיא סרדס
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
האוכל היה מצוין, המחיר יצא סביר לגמרי, אווירה ממש נעימה ושירות טוב.
אפילו שהרוב שם מכיל בצק (ובדרך כלל אני לא אוכלת) זה לא היה כבד מדי
מיקום ממש נחמד על הטיילת של בת ים
ממליצה בחום ובטוח אחזור לראות
David Abrahams
היה זה החוויה הראשונה שלי בהתנסות במטבח הגרוזיני ואהבתי אותו מאוד. אני בהחלט אחזור כדי לנסות מנות חדשות. ולמעלה מכל, הצוות היה נהדר ומאוד שירותי. לראות
סידי שחר
אוכל ארמני משובח שנעשה על ידי המאמא של המקום.חנייה על כחול לבן בבת ים בשפע.עיצוב וסגנון של המקום מאד אותנטי ואוירה משגעת לראות