הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
האוכל היה מצוין, המחיר יצא סביר לגמרי, אווירה ממש נעימה ושירות טוב.
אפילו שהרוב שם מכיל בצק (ובדרך כלל אני לא אוכלת) זה לא היה כבד מדי
מיקום ממש נחמד על הטיילת של בת ים
ממליצה בחום ובטוח אחזור לראות
אישתי היא תורכייה, ולכן כשראינו שהם מגישים צ'י-בורק, נכנסנו. הזמנו לחמאג'ון וצ'י-בורק. היה מאוד טעים, נהנינו מאוד מהשהייה שלנו. אני ממליץ בחום. לראות
viktory. goodgirl
תודה רבה על המחמאות, המזון היה טעים במיוחד! אנחנו מבקרים תדיר בגרוזיה והיינו שמחים לחוות שוב את הטעם המוכר של המדינה האהובה עלינו. לראות
Adam Kremer
מסעדה גיאורגית טובה מאוד, מעוצבת בסגנון גיאורגי מסורתי. האוכל טעים מאוד, מבחר רב ובמחירים טובים. צוות העובדים היה מצויין, סבלניים ונחמדים מאוד. הכל הוגש במהירות אך המסעדה אינה מותאמת לבעלי אלרגיות. נחזור שוב! לראות