הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
מסעדה בסגנון גרוזינית. שירות מעולה. מחירים לא גבוהים. נקי. ממליץ לראות
איציק פרי
מסעדה מעולה הכל טעים שירות טוב מאוד נהנינו מומלץ מאוד . לראות
Victoria Shapiro
אוכל טעים מאוד, במיוחד החאצ'אפורי. אנחנו הולכים לכאן כבר שנים רבות, שירות מעולה ואווירה שקטה ומזמינה. לראות
גיא גרשוני
מסעדה חמימה עם אוכל אותנטי גיאורגי . צוות חמים חייכן ומזמין לראות
Adi Ezra
מסתבר ש- Deda הגרוזינית פתחו כבר לפני שנה סניף בתל אביב, ברחוב שלום עליכם פינת בן יהודה.
אז קפצנו לאיזה גיחונת והזמנו חצ'פורי אגרולי עם מלאא גבינה 😋 חמאה וביצה וסלט עם גבינה בולגרית והרבה עשבים.
המקום שקט הכל ברגוע, תענוג. לראות
vlad sh
מקום נקי. אווירה טובה. אוכל טעים. יש מאכלים גרוזינים מסורתיים. עיצוב יפה מסורתי. שירותים נקיים. יש חניה בשפע לראות
סידי שחר
אוכל ארמני משובח שנעשה על ידי המאמא של המקום.חנייה על כחול לבן בבת ים בשפע.עיצוב וסגנון של המקום מאד אותנטי ואוירה משגעת לראות