הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
Leon Gilyadov
יש במסעדה מאפה עם בשר מאוד טעים. אני אוהב לשתות תה חם ולשמחתי הם מגישים תה בניגוד להרבה מסעדות אחרות. האוכל הוא מיוחד ומרגיש כמו אוכל ביתי כזה. לראות
ימית שרעבי
באנו למסעדה לעשות הזמנת Take away בעל הבית היה מאוד נחמד וממש הסביר על כל מנה וכיוון אותנו איזה מנה עדיף לנו לקחת, בסוף לקחנו חינקלי וקובדרי, החינקלי היה טוב מאוד בהשוואה לחינקלים שאכלתי בעבר אבל הקובדרי היה מדהים! פעם ראשונה שאני ובעלי אוכלים מנה כזאת התיבול היה מאוד טעים הבשר היה ממש טוב.
ברגע שתיגמר הקורונה נחזור בוודאות לשבת לאכול שם.
בנוסף המנות שרדו נסיעה של 20 דקות עד הבית והיו עדיין חמות וטריות והקובדרי מילא את הרכב בריח מדהים. לראות
Adam David
אישתי היא תורכייה, ולכן כשראינו שהם מגישים צ'י-בורק, נכנסנו. הזמנו לחמאג'ון וצ'י-בורק. היה מאוד טעים, נהנינו מאוד מהשהייה שלנו. אני ממליץ בחום. לראות
דורית בנין
לאוהבי האוכל והתרבות הגיאורגית זה המקום ❣️ האוכל טעים והשירות אדיב. לראות
היה זה החוויה הראשונה שלי בהתנסות במטבח הגרוזיני ואהבתי אותו מאוד. אני בהחלט אחזור כדי לנסות מנות חדשות. ולמעלה מכל, הצוות היה נהדר ומאוד שירותי. לראות
Boris Shemkar
יופי של מסעדה. שירות אדיב, גם ברוסית וגם בעברית. אוכל גאורגי טעים מאוד (אם כי פחות אהבתי את הצ'בורקי). מרגיש אותנטי. הזמנו יותר מדי 😀 לראות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
Maya Magen
במילה אחת: מעולה 😋😊
בהרחבה: אווירה נעימה, שירות לבבי, נקי, מחירים סבירים מאוד, מנות נדיבות והעיקר ... טעים בטירוף 😋 לראות
SVETLANA TABUHOV
אוכל טעים, מנות גדולות ושירות מעולה. אני ממליץ. יש חניה בתשלום בקרבת מקום. לראות
Karin More
מסעדה מצוינת, מטבח טעים, שירות מצוין וקבלת פנים חמה. לקחנו מגוון מנות כדי לנסות יותר - הכל היה טרי וטעים. אני ממליץ ובטוח שאחזור שוב! לראות