הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
אוכל טעים, מנות גדולות ושירות מעולה. אני ממליץ. יש חניה בתשלום בקרבת מקום. לראות
Adi Ezra
מסתבר ש- Deda הגרוזינית פתחו כבר לפני שנה סניף בתל אביב, ברחוב שלום עליכם פינת בן יהודה.
אז קפצנו לאיזה גיחונת והזמנו חצ'פורי אגרולי עם מלאא גבינה 😋 חמאה וביצה וסלט עם גבינה בולגרית והרבה עשבים.
המקום שקט הכל ברגוע, תענוג. לראות
ניב מזרחי
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
Omri Nataf
המסעדה מאוד מזמינה ויש תפריט מאוד מעניין מהמטבח הגיאורגי, הגענו בשבת ב12:30 בצהריים והיה מקום בחוץ.
הזמנו את החצ'פורי עם הביצה וגבינה שהיה מאוד טעים ואת הקבב של דדה שהוא טעים בטירוף! בנוסף היתה מנה גם טעימה אבל אולי בת הזוג פחות אהבה את המנה; אורז ותבשיל עוף ברוטב עגבניות.
המחירים לא זולים כלכך.
יש שתיה גיאורגית עם אגסים שהיא מתוקה מידי לטעמי אבל בת הזוג שלי מאוד אהבה! יש גם בירות מהחבית.
מי שאוהב את המטבח הגיאורגי או סתם רוצה לנסות משהו חדש אני בכיף אמליץ לו ללכת לדדה ולא לוותר על הקבב של דדה!
תצליחו!
ניתן להזמין מקום מראש. לראות
אוכל מאוד טעים , תפריט מאוד מגוון , שירות מעולה , רואים שבאמת אכפת להם מהאנשים שמגיעים לאכול , האוכל יוצא גם ממש מהר , המנות יחסית זולות וגדולות גם. לראות