הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
תפריט מגוון, אוכל טעים, אווירה נעימה, שירות מעולה. לראות
סידי שחר
אוכל ארמני משובח שנעשה על ידי המאמא של המקום.חנייה על כחול לבן בבת ים בשפע.עיצוב וסגנון של המקום מאד אותנטי ואוירה משגעת לראות
Omri Nataf
המסעדה מאוד מזמינה ויש תפריט מאוד מעניין מהמטבח הגיאורגי, הגענו בשבת ב12:30 בצהריים והיה מקום בחוץ.
הזמנו את החצ'פורי עם הביצה וגבינה שהיה מאוד טעים ואת הקבב של דדה שהוא טעים בטירוף! בנוסף היתה מנה גם טעימה אבל אולי בת הזוג פחות אהבה את המנה; אורז ותבשיל עוף ברוטב עגבניות.
המחירים לא זולים כלכך.
יש שתיה גיאורגית עם אגסים שהיא מתוקה מידי לטעמי אבל בת הזוג שלי מאוד אהבה! יש גם בירות מהחבית.
מי שאוהב את המטבח הגיאורגי או סתם רוצה לנסות משהו חדש אני בכיף אמליץ לו ללכת לדדה ולא לוותר על הקבב של דדה!
תצליחו!
ניתן להזמין מקום מראש. לראות
Karin More
מסעדה מצוינת, מטבח טעים, שירות מצוין וקבלת פנים חמה. לקחנו מגוון מנות כדי לנסות יותר - הכל היה טרי וטעים. אני ממליץ ובטוח שאחזור שוב! לראות
איה פזי
היה מעולה! הכי קרוב לגיאורגיה. האוכל היה ממש טעים😊 הקבב ממש מומלץ! מידת עשייה מושלמת!
וכמובן שאין על החצ׳אפורי😍 לראות
אתמול חגגנו לבן שלי יום הולדת 10 ,היינו 9 אנשים ,חוויה טובה וטעימה
מקום נקי ,מסודר
שרות מהיר ונדיב
אוכל טעים במיוחד ,נהננו מאוד
נחזור בהחלט .... כייף שיש מקומות כאלו לראות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
kim kipnis
אוכל אותנטי, מוכן במקום וטעים מאוד!
ממליצה בחום. התמזל מזלנו והיה מקום כשבאנו אבל כדאי להזמין מקום מראש לראות
Lior Trok
אוכל מאוד טעים , תפריט מאוד מגוון , שירות מעולה , רואים שבאמת אכפת להם מהאנשים שמגיעים לאכול , האוכל יוצא גם ממש מהר , המנות יחסית זולות וגדולות גם. לראות
Maxim Balyassov
מקום שקט ומרגיע באמצע המרוץ המטורף של תל אביב. אוכל טעים, כמו בבית. נפוליאון הוא טעם מהילדות, זה אמיתי! שירות מהיר, נעים לראות אנשים שמחים ולהבין שאתה מוזמן כאן. לראות