הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
מסעדת גרוזינית נהדרת. שירות טוב וידידותי, הרגשנו כאילו אנחנו בבית. אכלנו הרבה מטבח גרוזיני במשך השנים, והחפשורי האוס הוא בהחלט הכי אותנטי! תצאו לפה לכל פריט בתפריט ולא תתחרטו. לראות
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
Iliya Brook
טעים מאוד, יש בירה גרוזינית טובה, לא יקר ושירות מצוין. לראות
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
Александр Моторин
מסעדה גרוזינית מצוינת. אני ממליץ לכולם לבקר. לראות
מיכל לב
האוכל היה מצוין, המחיר יצא סביר לגמרי, אווירה ממש נעימה ושירות טוב.
אפילו שהרוב שם מכיל בצק (ובדרך כלל אני לא אוכלת) זה לא היה כבד מדי
מיקום ממש נחמד על הטיילת של בת ים
ממליצה בחום ובטוח אחזור לראות
מקום שקט ומרגיע באמצע המרוץ המטורף של תל אביב. אוכל טעים, כמו בבית. נפוליאון הוא טעם מהילדות, זה אמיתי! שירות מהיר, נעים לראות אנשים שמחים ולהבין שאתה מוזמן כאן. לראות
מיקה כנות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
Lina Teper
הגענו למסעדה בשבת בצהריים, 6 אנשים. השירות היה מדהים, מעל ומעבר. אדיב, מסביר פנים ותרם לאווירה מקסימה שנמשכה במשך כל הארוחה. האוכל היה פשוט נהדר. כל מנה שלקחנו היתה טעימה ועשויה היטב. מחירים מאד סבירים לכל המנות. אל תוותרו על הצ'צ'ה בתחילת הארוחה! לראות