הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
אתמול חגגנו לבן שלי יום הולדת 10 ,היינו 9 אנשים ,חוויה טובה וטעימה
מקום נקי ,מסודר
שרות מהיר ונדיב
אוכל טעים במיוחד ,נהננו מאוד
נחזור בהחלט .... כייף שיש מקומות כאלו לראות
גיא סרדס
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
Lina Teper
הגענו למסעדה בשבת בצהריים, 6 אנשים. השירות היה מדהים, מעל ומעבר. אדיב, מסביר פנים ותרם לאווירה מקסימה שנמשכה במשך כל הארוחה. האוכל היה פשוט נהדר. כל מנה שלקחנו היתה טעימה ועשויה היטב. מחירים מאד סבירים לכל המנות. אל תוותרו על הצ'צ'ה בתחילת הארוחה! לראות
vlad sh
מקום נקי. אווירה טובה. אוכל טעים. יש מאכלים גרוזינים מסורתיים. עיצוב יפה מסורתי. שירותים נקיים. יש חניה בשפע לראות