אודות
הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור. לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה. גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים). וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
בין אם זה יום הולדת, מסיבת חברה או פגישת עסקים, המסעדה הגאורגית שלנו היא המקום המושלם! אנו מציעים אוכל גאורגי מסורתי, יין מצוין ואווירה מדהימה.
הצטרפות
משפחת DEDA מרכינה ראש מול חיילי צה"ל ומשתתפת בצערם של הניספים בטבח הנורא.
כל סניפי המסעדות פתוחות הן לאספקת מישלוחים והן לקבל אורחים במסעדה. אנחנו כאן כדי להביא לכם קצת תחושת בית וחום. 🏠