הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
מסעדה חמימה עם אוכל אותנטי גיאורגי . צוות חמים חייכן ומזמין לראות
kfir shmueli
מקום נחמד עם אווירה של שנות ה 80,
הגענו לקראת סגירת המטבח אבל עדין קיבלנו יחס מעולה כולל סוגים שונים של חצאפורים מלאים בגבינות נוזלות.
סהכ מקום נחמד לטעות מהמטבח הגאורגי. לראות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
מסעדת גרוזינית נהדרת. שירות טוב וידידותי, הרגשנו כאילו אנחנו בבית. אכלנו הרבה מטבח גרוזיני במשך השנים, והחפשורי האוס הוא בהחלט הכי אותנטי! תצאו לפה לכל פריט בתפריט ולא תתחרטו. לראות
David Abrahams
היה זה החוויה הראשונה שלי בהתנסות במטבח הגרוזיני ואהבתי אותו מאוד. אני בהחלט אחזור כדי לנסות מנות חדשות. ולמעלה מכל, הצוות היה נהדר ומאוד שירותי. לראות
FONIX Films [CSGO]
חוויה אוטנטית כמו בגיאורגיה,
טעים מאוד!
שירות אדיב מהיר ומעולה.
3 מנות במחיר של 50~ למנה - מעל ומעבר לזוג.
סיימנו את הרוב, מפוצצים עד אפס מקום,
לא היה אפילו מקום בקיבה של הקינוח.
השתייה, לימונדה בטעם אגסים כמו בגיאורגיה,
וליטר קמפוט בבקבוק בטעם תות. לראות
מיכל לב
האוכל היה מצוין, המחיר יצא סביר לגמרי, אווירה ממש נעימה ושירות טוב.
אפילו שהרוב שם מכיל בצק (ובדרך כלל אני לא אוכלת) זה לא היה כבד מדי
מיקום ממש נחמד על הטיילת של בת ים
ממליצה בחום ובטוח אחזור לראות