הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
מקום נחמד עם אווירה של שנות ה 80,
הגענו לקראת סגירת המטבח אבל עדין קיבלנו יחס מעולה כולל סוגים שונים של חצאפורים מלאים בגבינות נוזלות.
סהכ מקום נחמד לטעות מהמטבח הגאורגי. לראות
Iris Vainer
שירות טוב ומאוד מנומס. אוכל טעים, אווירה נעימה. לראות
chen biton
מקום טעיםםםםםםםם כל דבר טעים מהשני טעמים של בית שירות מעולה ואווירה ממש טובה!! מומלץ בחום לראות
Yuval Ginzberg
מרק סלק טעים מאוד. מנת פרגית מטובלת בטוב טעם עם אורז, מנה עשירה וטובה. לראות
מסעדה בסגנון גרוזינית. שירות מעולה. מחירים לא גבוהים. נקי. ממליץ לראות
Andy Gaming
אתמול חגגנו לבן שלי יום הולדת 10 ,היינו 9 אנשים ,חוויה טובה וטעימה
מקום נקי ,מסודר
שרות מהיר ונדיב
אוכל טעים במיוחד ,נהננו מאוד
נחזור בהחלט .... כייף שיש מקומות כאלו לראות
המסעדה מאוד מזמינה ויש תפריט מאוד מעניין מהמטבח הגיאורגי, הגענו בשבת ב12:30 בצהריים והיה מקום בחוץ.
הזמנו את החצ'פורי עם הביצה וגבינה שהיה מאוד טעים ואת הקבב של דדה שהוא טעים בטירוף! בנוסף היתה מנה גם טעימה אבל אולי בת הזוג פחות אהבה את המנה; אורז ותבשיל עוף ברוטב עגבניות.
המחירים לא זולים כלכך.
יש שתיה גיאורגית עם אגסים שהיא מתוקה מידי לטעמי אבל בת הזוג שלי מאוד אהבה! יש גם בירות מהחבית.
מי שאוהב את המטבח הגיאורגי או סתם רוצה לנסות משהו חדש אני בכיף אמליץ לו ללכת לדדה ולא לוותר על הקבב של דדה!
תצליחו!
ניתן להזמין מקום מראש. לראות