הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה, ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים (ולא רק) לבני משפחתה האהובה. כמיטב המסורת הגיאורגית, אורחים רבים זרמו לסלון ביתה הצנוע, ונהנו מתבשילים ומאפים ביתיים, שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה.
גור, שצפה בהנאתה של אימו מהכנסת האורחים, הבטיח לנלי שיום אחד, הוא יגשים לה את החלום: להזמין עוד ועוד אנשים ל׳סלון הגיאורגי שלה׳ וליהנות מחוויית אירוח מקורית ומטעמים שכולם כל כך אוהבים…וכך, בשנת 2008 ,נפתחה המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום, לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
יש במסעדה מאפה עם בשר מאוד טעים. אני אוהב לשתות תה חם ולשמחתי הם מגישים תה בניגוד להרבה מסעדות אחרות. האוכל הוא מיוחד ומרגיש כמו אוכל ביתי כזה. לראות
Lior Trok
אוכל מאוד טעים , תפריט מאוד מגוון , שירות מעולה , רואים שבאמת אכפת להם מהאנשים שמגיעים לאכול , האוכל יוצא גם ממש מהר , המנות יחסית זולות וגדולות גם. לראות
viktory. goodgirl
תודה רבה על המחמאות, המזון היה טעים במיוחד! אנחנו מבקרים תדיר בגרוזיה והיינו שמחים לחוות שוב את הטעם המוכר של המדינה האהובה עלינו. לראות
מיקה כנות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
יאיר נ
מעולה! הכל היה טעים! השירות אדיב ויעיל. אווירה שקטה ונעימה. לא לוותר על המשקה אגסים לראות
מקום נחמד עם אווירה של שנות ה 80,
הגענו לקראת סגירת המטבח אבל עדין קיבלנו יחס מעולה כולל סוגים שונים של חצאפורים מלאים בגבינות נוזלות.
סהכ מקום נחמד לטעות מהמטבח הגאורגי. לראות
Adam Kremer
מסעדה גיאורגית טובה מאוד, מעוצבת בסגנון גיאורגי מסורתי. האוכל טעים מאוד, מבחר רב ובמחירים טובים. צוות העובדים היה מצויין, סבלניים ונחמדים מאוד. הכל הוגש במהירות אך המסעדה אינה מותאמת לבעלי אלרגיות. נחזור שוב! לראות
Or Rochlin
דדה! נמצא בגבול בין גבעתיים לרמת גן, מקום נחמד מאוד עם אוכל גיאורגי מצוין! נחמד לשבת בחוץ, השירות בסדר! לראות
miri tayar
מסעדה גיאורגית אוירה ועיצוב אותנטי. אוכל טעים וטרי, אין ספק שהמנה המנצחת היא החצ'פורי! לראות
גיא גרשוני
מסעדה חמימה עם אוכל אותנטי גיאורגי . צוות חמים חייכן ומזמין לראות
Victoria Shapiro
אוכל טעים מאוד, במיוחד החאצ'אפורי. אנחנו הולכים לכאן כבר שנים רבות, שירות מעולה ואווירה שקטה ומזמינה. לראות
Lina Teper
הגענו למסעדה בשבת בצהריים, 6 אנשים. השירות היה מדהים, מעל ומעבר. אדיב, מסביר פנים ותרם לאווירה מקסימה שנמשכה במשך כל הארוחה. האוכל היה פשוט נהדר. כל מנה שלקחנו היתה טעימה ועשויה היטב. מחירים מאד סבירים לכל המנות. אל תוותרו על הצ'צ'ה בתחילת הארוחה! לראות
גיא סרדס
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
איה פזי
היה מעולה! הכי קרוב לגיאורגיה. האוכל היה ממש טעים😊 הקבב ממש מומלץ! מידת עשייה מושלמת!
וכמובן שאין על החצ׳אפורי😍 לראות