סדנת אפייה ומשתה גאורגי

המטבח הגאורגי הוא תוצר של יצירת יחסי גומלין מחומרי גלם משובחים ואיכותיים.

חשיבותה של היצירה הקולינארית באה לידי ביטוי כאשר נערך משתה המוכר בכינויו "סופרה" בשפה הגאורגית, אשר מאופיין בשפע ובאיכות האוכל והיין.

המשתה היא הדרך הטובה ביותר להעביר את המטבח הגיאורגי בהוויותו.

אנו מזמינים אתכם להשתתף בסדנת אפייה ומשתה גיאורגי מקורי המכונה "סופרה" ומשלב את רזי המטבח הגאורגי המקורי עם הטעמים והתרבות הצבעונית יחד עם האנרגיות והאוירה השמחה שיוצרת  חוויה קולינארית שלמה.

סדנת האפייה נערכת כשעה וחצי ובה נלמד ונכין יחד עם המשתתפים שני סוגים של מאפים אותנטיים מהמטבח ולאחר מכן נקיים משתה גאורגי מקורי שישלב ארוחה מלאה ושופעת בת 15 מנות מגוונת בלווי סיפורים וסיור מודרך אל תוך התרבות המופלאה כאשר כל זה מלווה בטעימות יין גיאורגי מסוגים שונים וכמובן צ'צה להרמת האוירה.

האירועים משתנים מידי חודש בסניפים השונים, הרשמה ותשלום מראש – מספר המקומות מוגבל.
קיום האירוע מותנה במינימום 10 משתתפים