אודות רשת דדה
DEDA היא רשת מסעדות המתמחה במטבח הגאורגי והמביאה את הטעמים, האיכות והתרבות של גאורגיה הישר אל השולחן שלכם.
הסניף הראשון של הרשת הוקם לפני למעלה מ-17 שנים בגבעתיים, מתוך חזון לחשוף את הקהל הישראלי לעולמה הקולינרי העשיר של גאורגיה.
הכל התחיל בכפר קטן בהריי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה (אמא) שלה ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.
לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא), נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה, וכך בכל ערב זרמו אורחים רבים לטעום ממעשה ידיה.
בשנת 2008 גור בנה של נלי, הגשים לה חלום ופתח בשבילה את המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
וגם היום לאחר כ17 שנים, בכל אחת ממסעדות דדה, מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
אנו שואפים ליצור חוויה גאורגית שלמה עם התאמה לחיך הישראלי, הכוללת אירוח חם, אוכל משובח ומשקאות גאורגיים איכותיים בשילוב המטבחים.
אנו גאים להגיש תפריט מגוון המשלב בין תרבויות, דורות ומסורת מגאורגיה ומחבל הקווקז, עם נגיעות ישראליות עכשוויות.
תוכלו למצוא אצלנו מאפים, בשרים, גבינות, פאטרות (מנות ראשונות), מרקים ותבשילים שייחקקו בזיכרונכם.
החוויה ברשת המסעדות DEDA (דדה) היא הרבה מעבר לאוכל.
אנו משתדלים להעניק לכל אורח את החוויה הגאורגית הכוללת שמחת חיים, מוזיקה, אווירה משפחתית, בדיוק כפי שנהוג בגאורגיה.
בכל אחד מהסניפים שלנו, מחכה לכם חוויה שונה וייחודית, שתגרום לכם להרגיש בסלון הגאורגי של DEDA (דדה).