הדרך הכי טובה לתאר את היופי של גרוזיה הוא דרך המאכלים שלה. סוד היופי של גרוזיה הוא בשילוב ייחודי ומוצלח בין הטבע המופלא והאנשים נדיבים, בעלי לב רחב. כך גם המטבח, הוא משלב בתוכו שימוש מרהיב של גבינות משובחות, ירק מגוון, ירקות טריים ובשר מובחר. בין המבחר העשיר של המאכלים הגרוזיניים, המפורסמים של שמטבח הם: חצ'פורי, חינקלי, תבשילים שונים כגון חשלמה וצ'נחי וכמובן בשרים על האש. "דדה" פירושה משפה הגרוזינית היא "אמא". אנו במסעדת דדה עושים הכל על מנת לתת לאורחים שלנו את הרגשת ביתיות, להכין ולהגיש אוכל איכותי וביתי אצלנו תוכלו למצוא מגוון רחב של מאכלים עם שילובים מיוחדים של סוגי גבינות שונות ובצקים, ירקות ובשרים, בשרים על האש עם ירק מגוון. התפריט במסעדה מציע ארוחות בוקר גיאורגית ייחודית בסופי השבוע, עסקיות צהריים, ארוחות ערב, משלוחים וחדר VIP לאירועים ייחודיים, פרטיים ועסקיים בחוויה גיאורגית אמיתית כנהוג ממיטב המסורת.
מקום שקט ומרגיע באמצע המרוץ המטורף של תל אביב. אוכל טעים, כמו בבית. נפוליאון הוא טעם מהילדות, זה אמיתי! שירות מהיר, נעים לראות אנשים שמחים ולהבין שאתה מוזמן כאן. לראות
שורה תחתונה - טעים מחיר הוגן ואחלה שירות.
מנות ראשונות של חינקלי ועוד מאפה עם בשר, שניהם טעימים מאוד עם רוטב נחמד.
מה עיקרית של פבלוב קצת קטנה אבל מאוד טעימה.
בהחלט נחזור, אחלה חוויה גרוזינית ובעיקר טעים. לראות
מיקה כנות
הגענו למסעדה דרך שובר כלשהו והופתענו ממש לטובה. האוכל היה מצויין, מאוד מושקע, מלא מחשבה ומסורת. עשוי באהבה וכישרון רב!
כדורי הגבינה היו סופר טעימים, טריים ופריכים, לצידם הוגש רוטב מיוחד שהזכיר מעט חילבה אוורירי, השמיר שכיכב כמעט בכל מנה שהזמנו לרוב הוסיף ארומה גיאורגית משובחת, מלבד מנת השעועית הירוקה שם לא היה משהו מיוחד. האנטריקוט (הוזמן במידת עשייה וול) היה מצויין, שזוף ורך, הפוטטו היו מתובלים להפליא עם פפריקה כלשהי, והמרק היה עשיר ומלא בטעמים. הבשר במרק היה סביר, עד כמה שבשר שמבושל בנוזלים יכול להיות. מרנג וקרם הלימון על פאי פריך וטרי היה ממש משובח. תוסיפו לזה את השירות החביב, השירותים הנקיים, וקיבלתם אחלה מסעדה, לארוחה לא רשמית, טעימה ולא יקרה. ממליצה בחום! לראות
Or Rochlin
דדה! נמצא בגבול בין גבעתיים לרמת גן, מקום נחמד מאוד עם אוכל גיאורגי מצוין! נחמד לשבת בחוץ, השירות בסדר! לראות
kim kipnis
אוכל אותנטי, מוכן במקום וטעים מאוד!
ממליצה בחום. התמזל מזלנו והיה מקום כשבאנו אבל כדאי להזמין מקום מראש לראות
David Abrahams
היה זה החוויה הראשונה שלי בהתנסות במטבח הגרוזיני ואהבתי אותו מאוד. אני בהחלט אחזור כדי לנסות מנות חדשות. ולמעלה מכל, הצוות היה נהדר ומאוד שירותי. לראות
Omri Nataf
המסעדה מאוד מזמינה ויש תפריט מאוד מעניין מהמטבח הגיאורגי, הגענו בשבת ב12:30 בצהריים והיה מקום בחוץ.
הזמנו את החצ'פורי עם הביצה וגבינה שהיה מאוד טעים ואת הקבב של דדה שהוא טעים בטירוף! בנוסף היתה מנה גם טעימה אבל אולי בת הזוג פחות אהבה את המנה; אורז ותבשיל עוף ברוטב עגבניות.
המחירים לא זולים כלכך.
יש שתיה גיאורגית עם אגסים שהיא מתוקה מידי לטעמי אבל בת הזוג שלי מאוד אהבה! יש גם בירות מהחבית.
מי שאוהב את המטבח הגיאורגי או סתם רוצה לנסות משהו חדש אני בכיף אמליץ לו ללכת לדדה ולא לוותר על הקבב של דדה!
תצליחו!
ניתן להזמין מקום מראש. לראות
Adi Ezra
מסתבר ש- Deda הגרוזינית פתחו כבר לפני שנה סניף בתל אביב, ברחוב שלום עליכם פינת בן יהודה.
אז קפצנו לאיזה גיחונת והזמנו חצ'פורי אגרולי עם מלאא גבינה 😋 חמאה וביצה וסלט עם גבינה בולגרית והרבה עשבים.
המקום שקט הכל ברגוע, תענוג. לראות
גיא סרדס
באמצע גבעתיים בין כל הפאבים נמצאת מסעדה גאורגית טיפוסית.
איך שעוברים את הדלת מרגישים בגאורגיה.
השרות היה מצויין והאוכל מאוד מאוד טעים.
אנחנו הלכנו על המנות המסורתיות על המלצות של המלצרית המאמא שדאגה לנו.
בשורה התחתונה מומלץ בחום לאוהבי האוכל הגיאורגי. לראות
Leon Gilyadov
יש במסעדה מאפה עם בשר מאוד טעים. אני אוהב לשתות תה חם ולשמחתי הם מגישים תה בניגוד להרבה מסעדות אחרות. האוכל הוא מיוחד ומרגיש כמו אוכל ביתי כזה. לראות