תאריך: 26-05-2023
מצרכים:
2 בצל לבן בינוני
½ גמבה אדומה
3 שיני שום
1 תפו"א בינוני- גדול
300-400 גר' חומוס מבושל
200 גרם בשר עגל
30 גר' שמיר
30 גר' פטרוזיליה
יח' גזר
עלי דפנה
* את הכול חותכים לקוביות *
תבלינים:
כף פפריקה אדומה
כפית פלפל שחור
כף רסק עגבניות (גדושה)
כף מלח (שטוחה)
תהליך:
1. חותכים את הבשר לקוביות ומבשלים למשך שעה וחצי יחד עם גזר, בצל לבן ועלי דפנה (להשאיר את ציר הבשר)
2. חותכים את הבצל, גמבה, שום ותפו"א לקוביות ומטגנים יחד עם שמן עד להזהבה וריכוך של הרכיבים
3. מוסיפים את הפפריקה ולאחר מכן את רסק העגבניות ומערבבים את הכול יחד 4. מוסיפים מלח ופלפל
5. להוסיף את ציר הבשר שבישלנו בסיר קודם לכן (כליטר ציר) ואת קוביות הבשר
6. מבשלים למשך 25 -20 דק' את הכול (עד לריכוך של תפו"א)
7. כמה דקות לפני שמוציאים מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה ומגישים
בתאבון!